Det gikk slag i slag i helgen!

Destinasjon; Tønsberg

Jammen var det ikke stress med å endelig komme hjem, men hva kan man egentlig forvente når jeg ikke har vært hjmme i hele sommer, ikke siden bryllupet til Mari i mars. Lina har jeg jo faktisk ikke sett siden januar... Har bestemt meg for å ta meg selv i nakken og bli bedre på å dra hjem innimellom, det burde hvertfall være større mulighet for dette da jeg ikke skal jobbe hver helg selv om jeg syntes jeg jobber i overkant litt mye!

Fløy til Torp fredag, landet sent og satt oppe med mamma til halv 2 og drakk rødvin! Superkoselig, men da ble det ikke mye søvn før det var rett til byen tidlig lørdagen. Man kan tydligvis ikke sove lenge når man først er hjemme, all tid må utnyttes! En lang dag med titting i byen resulterte i null kjøp. Hadde jo lyst på noe ut-på-byen-klær, men jeg fant jo ingenting!

Jeg og Lina tok turen ut på byen lørdagen og jeg storkoste meg! lina tok bilder, så venter bare til hun sender noen av de over så skal jeg slenge ut noen brae blinkskudd til dere folkens.

Mari var jeg også sammen med, og jammen har hun ikke fått en liten kul på magen. føler jeg blir litt "sjalu" - kansje jeg skal skaffe meg en??? Men for nå får jeg nok bare putte en pute under magen og sprade rundt :D  Synes jeg ser det!

Som oppsummering var det med andre ord ikke en avslappende helg! Men koselig, det var det!!!!!!!

Satser på at Mari og mannen tar turen til Bergen snart, og kanksje at Lina kommer etterhvert!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits