I morgen er den store dagen!

I dag har jeg jobbet i 13 timer og er ganske så stuptrøtt, på tide med sengen snart, men tenkte jeg ikke skulle være dårligere enn å slenge inn et innlegg eller to her til glede til dere 3 faste lesere!

I morgen er det ut å reise, flyet til Torp går kl 20.05, og gleder meg til å se en strålende mamma i ankomsthallen med flagg og bløtkake på armen (marsipan av beste slaget). Det må jo tross alt til når størstejenta kommer endelig hjem!

Får se om jeg får kjørt meg en tur opp til Lina etter at jeg har spist litt med mamma og oppdatert henne på siste nytt, stjeler da bilen og råner opp før kanskje jeg og Lina "stjeler" ett glas eller to med vin hjemme før vi ber mamma leke taxi for oss til byen slik at vi kan samfare utlivet før den virkelige festen blir lørdag!

PS; sånn mamma, da var du informert :p

Skal se om jeg klarre å pakke noe etterpå da, blir vel alltids noe jeg glemmer.... som den gangen jeg skulle til Egypt og hadde kjøpt fiiiin reisebok til flere hundrekroner og som fint fikk stå i bokhyllen i Bergen mens jeg satt plantet med rompa på flyet sørover... Well spend money med andre ord!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits