Stine vil på tur!

Reise, reise, reise.. Blir det bedre enn å oppleve ny steder, møte artige folk og bare kose seg?

Jeg snakket med Lina på telefonen et par timer her i stad og vi vil reise jorda rundt! Det er kanksje litt urealistisk å ta hele jorda på en gang, men kanksje et land eller to i året! Til slutt har vi jo vært over alt!! Dette er da masterplanen vi kom frem til over telefonen, så nå er det bare å kjempe for å få det til med nebb og klør!

Satser på at Stian ordner en liten reise med jobben også - en liten avstikker fra den normale hverdagen. Med jobben hans skal det nemlig arrangeres 3 turer om ikke aaaalt for lenge; og turene går til Svalbard, St. Petersburg og Amsterdam. Det er bare småturer da - fra torsdag til søndag - men det er akkuratt det jeg kunne tenke meg nå. Trenger faktisk ikke mer enn det for å komme seg litt ovenpå! Men her er det første mann til mølla-prinsippet, så håper vi får tak i noen billetter.

Hvor ville dere helst dratt av disse tre stedene?

Har veldig lyst til å holde en knapp på svalbard da!           :D

svalbardsx0d35a9j625778a


Se så fint det er da!

Det har blitt arrangert turer før med jobben hans, vi skulle jo opprinnelig til både island og Wien. Men når den Islandsturen var hadde jeg eksamen fredagen og Wien-turen fikk vi tilbud om nå akkuratt, men den helgen hadde jeg allerede bestilt billetter til Tønsberg - og vil nå hjem en tur. Derfor håper jeg at vi har litt mer flaks nå og får kommet oss på et humpete fly :)

Nå er det ikke lenge til Tønsberg, må bare informere om at jeg gleder meg som en liten unge! Klar for shopping (med budsjett riktig nok) og byen! Og gleder meg til å se magen til Mari!!!

Bare litt over en uke igjen nå :P

- Stine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits