Prekestolen ruler!!!

Selv om det var utrolig dårlig vær og regnet masse så var det en utrolig opplevelse!!

Må si at jeg er utrolig stolt av meg selv med min x-røykekondis og astma at jeg faktisk gikk opp og ned til prekestolen på 3 timer - selv om de sier at det skal ta 4 timer. Men man får ve litt mer fart i beina når himmelens sluser åpner seg og man er gjennomvåt til beinet!

img1871
Her er vi glad og optimistiske på ferjen fra Stavanger til Tau - klare for en fin gåtur. her hadde det fortsatt ikke begynnt å regne - men regnet kom tidsnok det..

img2051
Fremme ved utgangspunktet for turen! Da var det bare å ta på seg sekken og begynne å gå (Stian fikk æren av å bære sekken). Men først måtte jeg ta noen bilder;

img1903
Her har det begynt å småregne...

img1904

Vi brukte bare 3 timer!! Så det så!!!

img1918

img1920

Stian klar for tur!

img1931

Fine norske naturen!

img1945

Se så langt ned det er!!! Her er vi kommet oss nesten på toppen!

img1947

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

img1956

Helt alene på Prekestolen!!!

img1961

Stian er litt nervøs når han titter over kanten ja! Langt ned!

img1963

Hjelp!!

img1971

Har på følelsen at mamma får hjerte i halsen når hun ser dette bildet!! Og at det er store sjanser sjangser for at jeg får en sinne telefon om hvorfor jeg satt med beina utenfor kanten! Men jeg gjorde det uansett!!! Tøffe meg!

img1970

img2034
Ut på tur aldri sur, selv om det regner!


Da vi endelig kom oss ned til bilen igjen var vi helt gjennomvåte og måtte bare kjøre til nærmeste butikk å kjøpe nye sokker slik at vi hvertfall kunne få i oss litt varme.

Heldigvis hadde vi tatt med oss varmt vann på termos og rett i koppen kakao og det hjalp også på når vi måtte få varmen i skrotten igjen.

img2053

Her koser Stian seg med kakao i bilen - legg merke til t-shorta som er ny-innkjøpt for anledningen - fungerer både som suvernir samtidig som et tørt klesplagg!

img2054

Godt med kakao og noe varmt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits