På vei til Stavanger fredagen!

Da var jeg og Stian tilbake fra weekend-turen vår til Stavanger. ingen av oss hadde vært i Stavanger før, så dermed var det ekstra gøy!

img1708
Her er Stian i gang med å pakke til turen - desverre klarte vi å glemme toalettvesken min på badet - og der stod den til vi kom hjem..

img1721
Her er jeg klar til avreise!

img1734

Klare for roadtrip :D

img7659
Ingenting slår Vestlandslefse på ferje mot Stavanger!

Stian fikk lov til å kjøre hele veien og det var med lettelse vi endelig fant hotellet - Radisson SAS Royal - skal være fancy vet du ;) hehe, eneste grunn til at det ble dette hotellet var fordi Coop hadde et hotell-tilbud, så da ble det billig selv om det var fancy.

img7660
Deilige sengen! Har vært lenge siden jeg sov så godt, tror litt av grunnen kan være at det ikke var en liten rakkerkatt som skrapet på døra kl 5 om natten.. Den bakerste store puten var den beste i HELE verden, har planer om å gå til innkjøp av en slik genial pute når jeg endelig får litt penger inn på kontoen igjen.

img7675

Og når vi først er i gang med å ta bilder... vel... det kommer jo alltid noen blinkskudd da;

img7672

Vet ikke hva som var tanken bak dette bildet, men jeg tenkte jeg skulle dele det med dere 4 leserne mine uansett. Jeg er nå hvertfall i godt humør!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits