Snart helg og Stavanger neste!!!

I morgen darr vi til Stavanger! Tror ikke jeg kan si nook hvor mye jeg gleder meg til det, skal bli deilig å komme seg litt bort også, se noe nytt, og ikke minst oppleve norsk natur på sitt beste med utsikt over prekestolen!

For dere som ikke har fått det med dere har jeg helt dilla på å ta bilder og denne turen kommer absolutt IKKE til å være et unntak på det! Dermed kommer Stian igjen til å være lei av å knipse bilder av meg i alle rare posisjoner mens jeg bare vil at han skal ta enda flere! Er absolutt ikke kjent for å værre fotogen, dermed gjelder det å ha litt i bakhånd, et godt utvalg            :)

1259998

Her skal vi bo i to netter!

Dermed blir det rett hjem etter jobb, så si hade til kattene og gi de litt mat før det er strake veien til Stavanger. Noen som har noen tips om hva man burde få med seg når man først er en liten tur i Stavanger?

Har på følelsen at det er Stian som må kjøre til Stavanger mens jeg ligger og snorker ved siden av - jeg bare skylder på vitamin B12 mangel jeg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits