Hotellet er bestilt så da blir det tur til Stavanger!

He,he, dette er nok desverre ikke den største reisen å skryte på seg, men skal bli deilig å komme seg litt vekk og gjøre litt nye å spennende ting som man ellers ikke ville fått presset inn i hverdagen :)

Turen går til: STAVANGER!

Jeg har i lang tid hatt lyst til å gå Prekestolen, og bestemte meg for lang tid siden at det skulle jeg gjøre i år! Lenge så det ut som om det ikke kom til å bli tid til det, men nå har vi fått ut fingeren og tilogmed bestilt hotell!

Helgen 7 - 9 august retter vi da Blodspruten (som er det den lille burgunderrøde Opel Corsaen vår har blitt døpt) mot Stavanger. Vi har enda ikke funnet ut noen kjørerute fra bergen til Stavanger, men satser på at det er bra merket ellers så kommer vi nok ikke frem til hotellet men ender heller med å sove i den trange bilen på en statoil-stasjon :s

Er det noen som har gått prekestolen? Det ser så sykt bra ut :) Gleder meg som en unge!

sp09dfbcart


Hitt skal jeg :) bare ikke helt bestemt meg om jeg tørr å sitte sånn på kanten da, NOJA ...

norwayprekestolenlysefjordenstavanger

Men å ligge sånn å se ned håper jeg at jeg tørr :) Satser på bra vær og nydelig utsikt og vakker norsk natur!


Burde egentlig kjøpe ny linse til Canon-kameraet mitt før vi drar sånn at jeg kan ta noen ekstra fine bilder - men så langt strekker ikke pengene til for tiden. Men shit au, blir nok bra.

Har heller aldri vært i Stavanger, men har hørt det er en nydelig by, og at gamlebyen er et must, noen som har noen andre ting å forslå at man burde få med seg?

Én kommentar

Silje Vaage

28.jul.2009 kl.18:54

E har vært på preikestolen i sommer, nyydeli vær og majestetisk utsikt!:) Fantastisk:)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits