Ny tattovering!?! Trenger hjelp!

Har såååå lyst på ny tattovering. Jeg har allerede to; en på undersiden av håndleddet (som jeg fikk i Mexico) og en i nakken som er stjernetegnet mitt. Men nå har jeg altså lyst på en ny.

img1450Den vil jeg også ha på undersiden av armen sånn at den møter den tidligere tattoveringen som er av en "salamander/gecco". Siden denne tatoveringen ble tatt i Mexico og jeg har lyst på et sitat tenkte jeg kanskje at det kunne vært bra med et spansk sitat, men jeg har bare litt problemer med å finne ut hvilket sitat jeg vil ha og som skal få æren av å pryde underarmen min for alltid. Har lyst på at sitatet skal skrives i en form for løkkeskrift.

I det siste har jeg lest flere bøker av gabriel Garcia Marques - som blant annet har vunnet nobels litteraturpris - og funnet ut at han har mange utrolig bra sitater; og da hans sitater orginalt er spanske (han er jo fra Colombia) tenkte jeg at det kunne passet bra.

Her er de ulike sitatene jeg har funnet frem til å sett litt nærmere på; først på engelsk - så orginalen på spansk under.

Nobody deserves your tears, but whoever deserves them will not make you cry.

 Ninguna persona merece tus lagrimas, y quien se las merezca no te hará llorar...
 

The heart's memory eliminates the bad and magnifies the good; and thanks to this artifice we manage to endure the burdens of the past.

La memoria del corazón elimina los malos recuerdos y magnifica los buenos, y gracias a ese artificio, logramos sobrellevar el pasado.
 

What matters in life is not what happens to you but what you remember and how you remember it.

 La vida no es la que uno vivió, sino la que uno recuerda, y cómo la recuerda para contarla.


Hva syntes dere? Hvilke av disse liker dere best? Kunne virkelig trengt litt tilbakemelding på dette - syntes det er så vansklig å bestemme meg. Mn må jo være sikker - det skal nå tross alt stå på kroppen min for altid, utrolig teit å ta noe bare for å ta noe... Men føler nå at de sitatene jeg har funnet frem til har en litt dypere mening.

HJELP meg å finne ut av dette!

3 kommentarer

Inger-Marie

28.jul.2009 kl.00:25

Ka fin blogg du har! :DÆ syns jo at dt nederste sitatet e dt beste, men absolutt bare mi meining!Wiii, gleda mæ til å se hvilken du bestem dæ for!:DVil åsså ha ny tattoo...!! Mååå få tatt en før dt blir høst..Sant?! :Dsmask;€

Martine Eckholdt

14.apr.2010 kl.14:03

Wow, kjempefin tatto! Var det vondt? Vurderer å ta på samme plass serru!

Stine - <3

14.apr.2010 kl.17:21

Martine Eckholdt: Var ikke så veldig vondt, men den blødde jo endel når jeg tok den da har tatt over han en gang etterpå også, og overlevde helt bra :D

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits